Har du fået et slagtilfælde, en blodprop (apopleksi) eller måske flere blodpropper i hjernen, så kan det påvirke din kommunikation. Det er blevet sværere at artikulere og dine samtaler med folk bærer præg af, at de har svært ved at forstå dig eller omvendt. Hvis du er hårdt ramt anbefaler vi at du søger logopædisk hjælp hos det offentlige.

Hos Stemmedoktor har vi stor erfaring med den sidste genoptræning af de sproglige funktioner, der er påvirket af blodproppen. Vi har fokus på at træne hjernen og genvinde så meget af det tabte som muligt.

Vi har opbygget en stor erfaring og langt bedre resultater med at fokusere på “hjernegymnastik” og derved optræne nye forbindelser i hjernen som erstatning for de gamle som er beskadiget.

Vi laver også træningen online så uanset hvor du bor, kan du komme hurtigt i gang i trygge hjemmevante omgivelser. Du har brug for at blive guidet den rigtige vej med de rigtige øvelser. Vores øvelser er let forståelige og til alle niveauer. Vores kommunikation er klar og tydelig uden fremmedord og latin.

Kontakt Stemmedoktor og start dit forløb med det samme.

PERSONLIG STEMMEANALYSE