You are currently viewing Lær dit barn at fløjte!

Lær dit barn at fløjte!

Vores stemme er enestående – den kan synge, og sang skaber glæde, samvær og positiv energi. På samme måde er det med fløjtet. Fløjtet er enestående fordi det kun er positivt. Folk fløjter når de er glade og de har tjek på tilværelsen og fløjtet smitter på samme måde som et smil.

Fløjtet har en stemmemæssig fordel. Jeg har opdaget at de fleste faktisk har en rest af sund støtte når de fløjter. De holder vejret perfekt med mellemgulvet og arbejder i maven når den sidste luft skal presses ud og svælget er konstant åbent. Når du fløjter dannes lyden ikke ved stemmelæberne men læberne ved munden. Teknikken er den samme når lyden skal dannes ved stemmelæberne.

Når du så kan fløjte, så bruger du det ofte og det træner din musikalitet. Den fine regulering af læbernes form sammenholdt med lufttrykket styrker din intonation, din melodiske formåen samt din kropsbevidsthed. Ubevidst øver du det at styre din udånding og det er til gavn for al din lydgivning, sang, tale, råb, skrig m.m. Alle store og små børn har fortjent at kunne fløjte.

Køb fløjtebogen HER

KORT OM STEMMEDOKTOR

STEMMEDOKTOR er et moderne rådgivende firma, der har det klare mål at give dig stemmetræning samt viden om din stemme så dit budskab fremstår stærkt med gennemslagskraft.

KONTAKTINFORMATION

Telefon  +45 53646440

mail@stemmedoktor.dk

 

Aarhus

Haraldsgade 19

8260 Viby J

 

København

Den Sorte Diamant

1221 København K

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GENVEJE