You are currently viewing Stemmetræning så du bliver hørt!

Stemmetræning så du bliver hørt!

Stemmetræning Stemmedoktor

Med den rette stemmetræning, får du de værktøjer du har brug for, uanset hvilket niveau du taler på. Når du er dybt afhængig af en god stemme og stemmen er dit arbejdsredskab, så er målet at føre din stemmen tilbage til balance. Hos Stemmedoktor lærer du at bruge din stemme korrekt så den klinger ressourcefuldt og du undgår slid. Med den anmelderroste bog, Styr på stemmen, samt de øvelser du får til 1:1 sessions, kan du efterfølgende øve og få støtte fra vores gratis online bibliotek, hvor alle øvelser findes som enten video eller lydfiler.

På den måde får du den støtte du har brug for til at optræne et sundt stemmebrug. Med dette supplement til den stemmetræning du får hos Stemmedoktor kan du fordybe dig og træne de små lette øvelser der gennemgåes, så du kan styrke din stemme, din gennemslagskraft og performance.

KORT OM STEMMEDOKTOR

STEMMEDOKTOR er et moderne rådgivende firma, der har det klare mål at give dig stemmetræning samt viden om din stemme så dit budskab fremstår stærkt med gennemslagskraft.

KONTAKTINFORMATION

Telefon  +45 53646440

mail@stemmedoktor.dk

 

Aarhus

Haraldsgade 19

8260 Viby J

 

København

Den Sorte Diamant

1221 København K

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GENVEJE