You are currently viewing Online stemmetræning

Online stemmetræning

Stemmedoktor tilbyder nu online stemmetræning. Fordi kvaliteten af billede og lyd er blevet så god så fungerer online stemmetræning perfekt. Når du laver en aftale med Stemmedoktor bliver du inviteret, via et link, ind i Stemmedoktors online rum. Herinde har vi alle de modeller, videoer og øvelser vi får brug for.

Hvis du har brug for at få den rette professionelle stemmetræning så kan du få dine stemmeproblemer løst uanset hvor du befinder dig, og på online sessions er der ingen ventetid

Hvis du har været plaget af en slidt stemme i længere tid, skal du på forhånd gå til en Øre- Næse- Halslæge og få tjekket din stemme. Når du så har fået konstateret at din stemme er ok, så skal du lære at bruge stemmen hensigtsmæssigt.

Med nemme tests og øvelser finder vi ud af hvordan du bruger dine ressourcer og vi finder løsningen på dit stemme problem.

Søger du stemmetræning og gennemslagskraft, eller træning i bedre performance, formidling og kommunikation, eller en talepædagog uanset hvor du befinder dig i verden, så kontakt os og hør om mulighederne.