You are currently viewing Talepædagog København centrum

Talepædagog København centrum

Når du har en aftale med Stemmedoktor i København er det lige i hjertet af hovedstaden. Det foregår i Den Sorte Diamant. Se vores beliggenhed på fanen kontakt/info

Hvis du har været plaget af en slidt stemme i længere tid, skal du på forhånd gå til en Øre- Næse- Halslæge og få tjekket din stemme. Når du så har fået konstateret at din stemme er ok, så skal du lære at bruge stemmen hensigtsmæssigt.

Med nemme tests og øvelser finder vi ud af hvordan du bruger dine ressourcer og vi finder løsningen på dit stemme problem.

Der er mange ting du ikke kan ændre, men hæshed på stemmen kan du gøre noget ved. Hvis din stemme er hæs, så der er støj på den, så er det fordi den er i ubalance og hæshed risikerer at slide stemmen. Det kan også være du taler for hurtigt eller mumler så folk beder dig om at gentage.

Når du søger en stemmetræner skal du sikre dig, det er en uddannet logopæd/talepædagog. Du har brug for at få den rette professionelle stemmetræning så dine stemmeproblemer ikke bliver værre, men bliver løst.

Hvis du har problemer med din stemme og bor langt fra København eller Aarhus, så tilbyder vi også sessions online under fanen “produkter”. Der kan være meget lang ventetid hvis du får en henvisning til taleinstituttet, men hos din privat praktiserende talepædagog kan du få hjælpen hurtigt.

Søger du stemmetræning så kontakt os og hør om mulighederne.