Mumle - mumler du når du taler?

Mumler du? Har folk nogen gange svært ved at forstå hvad du siger?

Sproget har nogle bestanddele, nogle stavelser, og hvis vi ikke får udtrykt dem alle vil man mumle. Mumler man er man utydelig i sin artikulation og det går ud over modtageren af budskabet. Motivationen for at komme af med sin mumlen skal være ønsket om at ville kommunikere samt at budskabet er vigtigt.

Stemmedoktor har stor erfaring i arbejdet med at slippe af med mumlen. Mange oplever at de mumler, taler for hurtig eller folk hele tiden spør’ HVA? Stemmedoktor har lavet et stemmetræningsprogram med direkte fokus på mumlen og hvordan man lærer at slippe af med den for alle irriterende mumlen. Det behøver ikke at tage lang tid at lære og du kan få dine sessions i København, Aarhus eller online.

Det handler ikke kun om artikulation men også den måde du styrer eller ikke styrer din energi. Når du lærer at styre din energi vil det ikke kun gavne din artikulation, men også dit personlige velvære.

Kontakt Stemmedoktor så du kan holde op med at mumle, forbedre din tale, forbedre dit udtryk og styrke din gennemslagskraft.