I Stemmedoktors arbejde med stemmetræning oplever vi ofte at folk har vejrtrækningsmæssige senfølger fra corona / Covid-19. Mange oplever en træthed og ømhed i stemmen efter dagens arbejde. Det kan også forekomme under sociale former hvis der er en vis støj i lokalet.

Det er helt unødvendigt at gå med dette problem dag ud og dag ind og du kan gøre noget ved det!

Vi er i stigende grad begyndt at måle vores kunders lungekapacitet og lungealder fordi det motiverer dem til at ændre stemmemæssig adfærd. Når en 40 årig kvinde får målt sin lungealder til 52, så er hun motiveret til at få kontakt til alle sine ressourcer så lungealderen kan blive bragt ned.

Vi er specialister i at give dig adgang til dine mange ressourcer. Vi sætter dig grundigt ind i det faglige og med den rette stemmetræning vil du forbedre din vejrtrækning så du vil opleve at få mere energi og stemmen bliver så afslappet at du kan tale uden problemer hele dagen.

Hvis du har oplevet senfølger eller lignende og du gerne vil vide mere, kan du booke en gratis samtale. Her kan du fortælle om din udfordring og Stemmedoktor fortæller hvordan vi løser det. Det giver dig en tryghed og du ved hvad dine sessions vil indeholde samt hvordan de vil forløbe.