akademiet nyheder faq underviser kontakt


Stemmeakademiet tilbyder unikke stemmepædagogiske kurser, der giver dig en stærk personlig stemmemæssig udvikling. Vi har typisk uudnyttede ressourcer og Stemmeakademiet vil vise dig vejen til dem. Gennem fysisk evne, mental vilje og tekniske færdigheder vil dine stemmeressourcer blive tilgængelige og komme til udtryk, når du har brug for det. Kurserne søger at lede dig og din stemme på rette vej.Kursus SANGUNDERVISER APRIL 2020 KBH/Aarhus - KLIK HER


Kontakt os for SOLO sangundervisning.

Kommentarer fra kursister 2019:


"1000 tak for et fantastisk grundkursus, det var bare perfekt. Nu har jeg endelig fundet den teknik jeg har ledt efter i så mange år."

Heidi Møller Bjørk Olsen


"Dette kursus har for mig været det hele værd, og jeg har lært min stemme - og min stemmes muligheder at kende på ny. Takket være Hans Toft Olsen og RST er der rigtigt meget, der pludseligt giver mening."

Vanessa Balsby


"Jeg kan varmt anbefale RST kursus til alle rytmiske sangere. Viden om krop, anatomi, mind set, naturlig tale og ikke mindst evnen til at lytte blev omsat til  sang og musik. Konceptet er nemt at forstå, og gør op med de mange myter og modsigelser man ellers kan møde som sanger. Hans Toft-Olsen er eminent til at anskueliggøre den viden han har med anatomiske modeller og film. Vigtigst i undervisningen var dog, at han ikke kun selv mestrer alle stemmens funktioner, men kunne guide os til at udforske alle disse funktioner med vores egen stemme."

Ursula Dieterich-PedersenRST - Ressource Stemme Træning

Bogen RST er en helt ny og unik metodik til stemmetræning udviklet af sang- og talepædagog Hans Toft-Olsen. Bogen introducerer den banebrydende model "ÆBLET" som visualiserer alle stemmens klangfarver i et nyudviklet materiale der giver dig musikalsk overblik og indsigt på en pædagogisk måde. RST hjælper dig ind til kernen af din unikke stemme.

Bogens tilblivelse er støttet af Statens Kunstråd og anbefales til tale- og sangundervisning på Konservatorier, MGK, Musikskoler, Højskoler, Folkeskolen mv. Bogens mange øvelser finder du også som video og audio i RST online biblioteket.

Styr på stemmen (anmeldelse)

"Denne bog er et pragteksemplar af pædagogisk formidling! Lad det være sagt. Hvis man har læst mange bøger om stemmen og stemmens funktion og bugstøtte og kropsholdning - og det har jeg - så kan man roligt finde en affaldssæk frem og smide hele puljen ud, og lade denne lille fikse sag, skrevet af sang- og talepædagog Hans Toft-Olsen, stå tilbage som et enestående og funktionelt bevis på, at det rent faktisk er muligt at sige meget med få ord, og at det ikke altid er nødvendigt at gøre tingene sværere, end de egentlig er."

Læs hele anmeldelsen fra her