Gavekort til sangundervisning.

Nu kan du give et gavekort til en du holder af, en som elsker at synge, eller måske en som ikke tror vedkommende kan synge. Man kan nå at lære rigtig meget på en sangtime og køber du 3 eller flere timer, følger der en gratis RST bog med til timerne.

Rigtig mange skal lige have det ekstra skub for at komme til en professionel sanglærer. Tænk nu hvis en du kender gemmer på en fantastisk stemme der bare skal slippes ud. På en time kan man få en grundig analyse af stemmens formåen, svaheder og styrker samt hvilke muligheder der er for udvikling.

Stemmeakademiets sangtimer er unikke med den nyeste sangpædagogik som gør dig klogere på dig selv og din sang, og du får mere styr på din stemme. Få undervisningen i København og Aarhus.

Sådan gør du…

Beslut dig for hvor mange sangtimer du vil give. 1 koster 499,- // 2 koster 949,- // 3 koster 1.399,- // 5 koster 2.299,- // 10 koster 4.499,-  Ring til os og fortæl hvilken dato og hvilket navn der skal skrives på gavekortet. Indbetal beløb på mobilepay 53646440 og vi sender dig en mail med gavekortet, som du selv printer eller videresender. Du kan også vælge at vi printer kortet og sender det til en ønsket adresse (+ forsendelse). Kortet er personligt og gyldigt i 6 måneder.