Professionel sangundervisning.

 

Med Stemmeakademiets sangundervisning får du de værktøjer du har brug for, uanset hvilket niveau du synger på. Når du er dybt afhængig af en god stemme og en stemme du kan stole på, så er målet at føre din stemmen tilbage til balance. Hos Stemmeakademiet lærer du at bruge din stemme korrekt så den klinger ressourcefuldt og du undgår slid. De øvelser du får til 1:1 sessions, kan du efterfølgende øve og få støtte fra Stemmeakademiets online bibliotek, hvor alle øvelser findes som enten video eller lydfiler. På den måde får du den støtte du har brug for til at optræne en sund sangstemme. Med sangteknikbogen som supplement til den sangundervisning du får, kan du fordybe dig og træne de små lette øvelser der gennemgåes.

KØB SANGTEKNIKBOGEN

Sangundervisning i Aarhus, men du kan også få sangundervisning i dit lokale i København.