LOGO-stemmeakademiet.jpg

akademiet nyheder faq undervisere kontaktHvorfor skal jeg som sanger vælge RST - Stemmeakademiet?


RST er for dig der gerne vil være en bedre stemmebruger. Vi har fokus på naturlig stemmebrug, udnyttelse af dine ressourcer samt det personlige udtryk.

Hvis du beskæftiger dig med moderne stemmebrug, kan vi tilbyde Stemmeakademiets nyskabende metodik RST, hvor der er sammenhæng mellem den energi du skaber, strubens arbejde, tanke og handling.

Stemmeakademiet vil gerne være med til at sikre, at talere/sangere lærer at frigøre praktiske evner så det vokale niveau højnes. Stemmeakademiet gør det mere enkelt, fordi du får enkle redskaber der dækker hele stemmeområdet. Vi giver dig vores unikke enkle værktøj som du kan bruge på alle niveauer.


Få adgang til dine ressourcer, så du kan øge dine stemmefærdigheder.


Vi går efter det vi kan mærke, føle og høre. Det betyder at vi kan registrere, evaluere og handle på vores indtryk, så vi kan påvirke vores udtryk. På Stemmeakademiet siger vi, at hvis det lyder rigtigt, så er det fordi vi arbejder rigtigt. Alle stemmer er unikke og født i balance, så enhver ubalance kan høres på stemmen.Stemmeakademiet bruger ikke latinske og amerikanske udtryk,
og muskler, bruske og knogler vi ikke kan mærke, taler vi stort set ikke om.
Vi forklarer det enkelt, fordi det på brugersiden er enkelt.På Stemmeakademiet får du kun bøger og skemaer som kan anvendes pædagogisk. Du får materiale som øger din egen forståelse af stemmen og dette materiale er tilrettelagt så du med fordel kan bruge det i din egen RST undervisning.Vi arbejder med at styrke din stemmes personlige grundklang.
Hver enkelt stemme er unik, men kun når den er i balance.Klik på spørgsmålet for svar


1.   Hvad er forskellen på at tale og synge?

2.   Hvad er forskellen på klassisk og rytmisk sang?

3.   Er det bedst med klassisk stemmeteknik som fundament for stemmen?

4.   Hvor kan jeg købe Stemmeakademiets materiale?

5.   Hvad hedder Stemmeakademiets stemmefunktioner?

6.   Hvilke fordele får jeg som sanger ved at vælge Stemmeakademiet?

7.   Er Stemmeakademiets metodik baseret på forskning?