Gavekort

Giv et gavekort til en du holder af, en som elsker at synge, eller måske en som ikke tror vedkommende kan synge. Man kan nå at lære rigtig meget på en sangtime og køber du 3 eller flere timer, følger der en gratis RST bog med til timerne. Stemmeakademiets sangtimer er unikke med den nyeste sangpædagogik som gør dig klogere på dig selv og din sang, og du får mere styr på din stemme. Gavekort på flere sangtimer foregår i Aarhus, men du kan også købe en solotime eller dobbelttime i København/Sjælland eller Odense hvis modtageren har eget lokale/piano vi kan arbejde i.

 

Sådan gør du…

Beslut dig for hvor mange sangtimer du vil give. 1 koster 699,- // 2 koster 1.349,- // 3 koster 1.999,- // 5 koster 3.299,- // 10 koster 6.499,-  Ring til os og fortæl hvilken dato og hvilket navn der skal skrives på gavekortet. Indbetal beløb på mobilepay 53646440 og vi sender dig en mail med gavekortet, som du selv printer eller videresender. Du kan også vælge at vi printer kortet og sender det til en ønsket adresse (+ forsendelse). Kortet er personligt og gyldigt i 6 måneder.

 

 

 

 

HANS TOFT-OLSEN cand. musicae

✹Sanger – Sangpædagog, medlem af Dansk Musikerforbund
✹Logopæd/Talepædagog PD, medlem af Audiologopædisk Forening
✹Forfatter til bøgerne RST – Rytmisk Sangteknik , Styr på stemmen m.fl.
✹Solo albums KINKY BEAT, FOUR, SPECIAL
✹App udvikler, ScaleCoach og ScaleCoach PRO – IOS & Android
✹Udvikler af Pædagogisk Stemmebrugslære
✹Udnævnt af Kulturministeriet som Censor på Konservatorierne i DK

Hans Toft-Olsen er en meget erfaren og nytænkende sangpædagog der har undervist, vejledt og trænet flere end 1000 stemmer. Han er kandidatuddannet sangpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, samt uddannet privatpraktiserende logopæd / talepædagog. Med denne specielle baggrund er Hans Toft-Olsen vant til at arbejde med stemmeudvikling, klangdannelse, støtte, formidling, performance, samt det personlige udtryk på højeste æstetiske niveau. Han har i de sidste 25 år arbejdet med alle stemmetyper, og har via sin unikke viden og tilgang til stemmen, vejledt og undervist både professionelle sangere og skuespillere samt stemmer i erhvervslivet.