1. Personlig stemmetræning

Professionel 1:1 stemmetræning af din tale starter med en vurdering af din stemmes tilstand. Så laver vi en stemmestrategi for udnyttelse af din stemmes ressourcer og kvaliteter. Grundig og effektiv stemmetræning af stemmens funktion, klang, støtte samt udtryk. Du vil gennem målrettet og kompetent vejledning øge din præsentationsteknik og genvinde stemmens styrke samt lære hvordan du vedligeholder den.

Efter første session (45 min.) får du et skøn over hvor mange sessions du skal bruge for at få styr på din stemme.

Inklusiv et eksemplar af bogen Styr på stemmen!

Pris session   995,-

Når du bestiller 10 sessions personlig  stemmetræning får du 10% rabat.

Stemmetræning

2.   INTENSIVT INDIVIDUELT STEMMEKURSUS
  “Styr på stemmen”

Dette kursus sikrer, at du i fremtiden får optimal udnyttelse af din stemme. Det er unikt i sin form da du får tale stemmetræning i 4 intensive sessions. Det giver dig mulighed for at indstudere og øve det gennemgåede stof, samt komme tilbage og få feedback, så du styrker din stemme. Dette kursus kan hjælpe dig hvis din stemme er for lav, du taler måske for hurtigt, folk har svært ved at forstå hvad du siger eller du bliver træt og slidt i stemmen.

Første og anden session er på 1,25 time. De er meget intensive, da der er fokus på netop din stemme hele tiden, og der er god tid til at komme i dybden med stoffet. Til tredje session (45 min.) kommer du til personlig træning og coaching. Det giver dig en unik mulighed for at få lagt en stemmestrategi så du kan udnytte din stemmes ressourcer og kvaliteter. Fjerde session (45 min.) indeholder afslutningsøvelser samt afsluttende spørgsmål og kommentarer. Undervisningen vil foregå i Stemmedoktors praksis. 

På kurset får du udleveret bogen Styr på stemmen (inkl. i prisen) og den vil sammen med din stemmes behov, danne grundlag for undervisningen. Du vil inden vi mødes 2. gang, have mulighed for at lære stoffet fra bogen, hvorefter vi gennemgår det praktisk sammen. Efter kurset vil du altid kunne gå tilbage til bogen og genopfriske det lærte.

 Pris   4.495,-

  3.   FORMIDLING & PERFORMANCE

Skal du holde et oplæg, en tale? Skal du optræde på video? Skal du træde op foran andre i podcast, webinar, YouTube eller på en videoblog?

Vi giver dig medietræning hvor du lærer teknikken til at formidle under en uvant presset situation. Presset påvirker din person, din stemme og måske din retorik. Stemmedoktor hjælper dig på dette præsentationskursus med, at øge din præsentationsteknik, selvsikkerhed, gennemslagskraft og velvære i situationen. Vi vil arbejde med gestik, mimik samt hvordan du skaber den bedste start på din performance. Du får redskaber til at tøjle eventuel nervøsitet samt skabe din professionelle karakter, så du fremstår som en vinder.

Kurset afholdes for større grupper ned til én person..

Stemmedoktor har omfattende erfaring i udvikling af performance fra erhvervslivet, konservatorier samt skuespillerskoler.

Stemmetræning Stemmedoktor

4.   PRÆSENTATION VIDEO AF DIN VIDEN/DIT PRODUKT

Har du brug for en video til at præsentere dig selv, din viden eller dit produkt, så brug linket herunder. Vi producerer videoer med korte præcise budskaber for virksomheder samt selvstændige i hele landet. Vi gør det fordi det er et arbejde der giver et godt udbytte for kunden, det er spændende og det bringer hele vores kreativitet i spil.

En af vores styrker er at vi lægger vægt på det der foregår foran kameraet og ikke nørderiet omkring selve kameraet. Det nytter ikke noget at have en elendig optræden i en super kvalitet. Vi guider dig så du kommer til at fremstå på en præsentabel måde der ikke står i vejen for dit budskab.

Selvfølgelig skal kvaliteten være i orden og vi producerer videooptagelser i høj opløsning (op til 4K UHD) med et unikt filmisk udseende og op til fire gange så god billedkvalitet som Full HD. Stillbilleder i op til 24,1 megapixels. Derudover laver vi den bedste lyd på din stemme, en “spot on” underlægningsmusik samt et professionelt grafisk udtryk.

… vi gør det hurtigt, enkelt og til den bedste pris.

  5.   ONLINE STEMMETRÆNING

 Vi løser din stemmes udfordringer online

Vi laver til stadighed flere online sessions og det er nemt, effektivt samt bekvemt for mange kunder. Vi sender et link til dig og inviterer dig ind i vores professionelle online platform. Du skal ikke downloade eller opdatere noget, bare trykke på linket.

Hos stemmedoktor gør vi tingene på en enkel måde når vi arbejder med stemmer. Med tale stemmetræning arbejder vi på at føre din stemme tilbage til den balance, den havde engang. Vores erfaring og vores succes giver din egen unikke og personlige stemme mere gennemslagskraft.

Pris session   895,-

6.   UDTALE KURSUS TIL UDENLANDSKE MEDARBEJDER6

Mange udenlandske medarbejdere har svært ved at kommunikere og blive forstået på dansk . Mange oplever også at blive misforstået. Stemmedoktor lærer dig nogle af de sproglige hemmeligheder i det danske sprog, som vil gøre dit sprog mere forståeligt samt øge din status og respekt blandt dine kunder og kolleger. For mange internationale medarbejdere er dansk et svært sprog at tilegne sig, men med hjælp fra Stemmedoktor kan du løfte kvaliteten af dit sprog til næste niveau om du er nordmand, svensker, englænder, tysker, franskmand eller asiat.

 5 sessions   4.895,-
10 sessions   8.955,-

Betingelser

Alle priser er eksklusiv moms og i dkr. Priserne er gældende pr. 1. januar 2021. 

Booking kan ske på telefon 5364 6440 eller på  mail@stemmedoktor.dk . Ved aflysning mindre end 24 timer før aftalt stemmetræning i Aarhus og Online sessions betales et gebyr svarende til en session. Aflysning af enkelt-, dobbelt- eller flere sessions i København, koster en session  uanset tidspunkt for aflysning.

Sessions med rabat er personlige og kan derfor ikke overdrages til andre. Sessions med rabat skal afvikles indenfor 6 måneder fra fakturadato, hvorefter ikke afholdte sessions mistes uden beregning. En sessions varighed er 45 minutter.

Senest opdateret primo januar 2021. Ret til ændringer forbeholdes.

© STEMMEDOKTOR 2021

Tags: Stemmetræning, talepædagog, præsentationsvideo, portræt, formidling, udtale, online, foto, video, produktion

KORT OM STEMMEDOKTOR

STEMMEDOKTOR er et moderne rådgivende firma, der har det klare mål at give dig stemmetræning samt viden om din stemme så dit budskab fremstår stærkt med gennemslagskraft.

KONTAKT INFORMATION

Telefon  +45 53646440

mail@stemmedoktor.dk

 

København

Den Sorte Diamant

1221 København K

 

Aarhus

Haraldsgade 19

8260 Viby J

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GENVEJE