Talepædagog i Aarhus

Det er super nemt at komme til Stemmedoktor i Aarhus. Vi bor kun 5 minutter fra banegårdspladsen og hvis du kommer fra motorvejen, så er Aarhus S kun 2 minutter væk. Se vores beliggenhed på fanen kontakt/info.

Hvis du har været plaget af en slidt stemme i længere tid, skal du på forhånd gå til en Øre- Næse- Halslæge og få tjekket din stemme. Når du så har fået konstateret at din stemme er ok, så skal du lære at bruge stemmen hensigtsmæssigt.

Med nemme tests og øvelser finder vi ud af hvordan du bruger dine ressourcer og vi finder løsningen på dit stemme problem.

Hvis du i mødet med andre mennesker har en hæs stemme, så flytter det fokus fra dit budskab og du får ikke den opmærksomhed du søger. Sætter du pris på professionel viden om dit produkt…så sætter du sikkert også pris på at der bliver lyttet til dig når du taler.

Hvis din stemme er hæs, så der er støj på den, så er det fordi den er i ubalance og hæshed risikerer at slide stemmen. Der er mange ting du ikke kan ændre, men hæshed på stemmen kan du gøre noget ved.

Så uanset hvad dit budskab er, så skal du sige det med en frisk, klangfuld og tiltalende stemme. Hos Stemmedoktor har du mulighed for at få styr på stemmen uden hæshed.

Søger du stemmetræning og gennemslagskraft i Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers eller træning i bedre performance, formidling og kommunikation i Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg eller en talepædagog i Fredericia, Viborg eller Holstebro, så kontakt os og hør om mulighederne.

KORT OM STEMMEDOKTOR

STEMMEDOKTOR er et moderne rådgivende firma, der har det klare mål at give dig stemmetræning samt viden om din stemme så dit budskab fremstår stærkt med gennemslagskraft.

Stemmedoktor logo

KONTAKTINFORMATION

Telefon  +45 53646440

mail@stemmedoktor.dk

 

Aarhus

Haraldsgade 19

8260 Viby J

 

København

Den Sorte Diamant

1221 København K

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GENVEJE