Talepædagog i København

Når du har en aftale med Stemmedoktor i København er det lige i hjertet af hovedstaden. Det foregår på det Kgl. Bibliotek, også kaldet Den Sorte Diamant. Se vores beliggenhed på fanen kontakt/info

Hvis du har været plaget af en slidt stemme i længere tid, skal du på forhånd gå til en Øre- Næse- Halslæge og få tjekket din stemme. Når du så har fået konstateret at din stemme er ok, så skal du lære at bruge stemmen hensigtsmæssigt.

Med nemme tests og øvelser finder vi ud af hvordan du bruger dine ressourcer og vi finder løsningen på dit stemme problem.

Når du søger en stemmetræner skal du sikre dig, det er en uddannet logopæd/talepædagog. Du har brug for at få den rette professionelle stemmetræning så dine stemmeproblemer ikke bliver værre, men bliver løst.

Hvis du har problemer med din stemme vil jeg anbefale dig at finde hjælp hos ALF – Audiologopædisk Forening som er det rigtige sted at henvende sig. Der kan være lang ventetid hvis du får en henvisning af din læge til taleinstituttet. Men der er privat praktiserende talepædagoger, som kan hjælpe dig hurtigt. LINK

https://youtu.be/TjbJcCbwX50

KORT OM STEMMEDOKTOR

STEMMEDOKTOR er et moderne rådgivende firma, der har det klare mål at give dig stemmetræning samt viden om din stemme så dit budskab fremstår stærkt med gennemslagskraft.

KONTAKTINFORMATION

Telefon  +45 53646440

mail@stemmedoktor.dk

 

Aarhus

Haraldsgade 19

8260 Viby J

 

København

Den Sorte Diamant

1221 København K

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GENVEJE

Skriv et svar