Stemmedoktor

Stemmetræning i Aarhus

Det er super nemt at komme til stemmetræning i Aarhus. Vi bor kun 5 minutter fra banegårdspladsen og hvis du kommer fra motorvejen, så er Aarhus S kun 2 minutter væk.

Hvis du har været plaget af en slidt stemme i længere tid, skal du på forhånd gå til en Øre- Næse- Halslæge og få tjekket din stemme. Når du så har fået konstateret at din stemme ikke er permanent skadet, så skal du til Stemmedoktor. Her vil du lære hvordan du bruger stemmen hensigtsmæssigt.

Med nemme tests og øvelser finder vi ud af hvordan du bruger dine ressourcer. Vi finder løsningen på dit stemme problem. 

Få opmærksomhed

Hvis du i mødet med andre mennesker har en hæs stemme, så flytter det fokus. Du slører dit budskab og du får ikke den opmærksomhed du søger. Du sætter sikkert pris på at der bliver lyttet til dig når du taler.

Hvis din stemme er hæs og der er støj på den, så er det fordi den er i ubalance. Hæshed risikerer også at slide stemmen. Det er vigtigt du får den rette stemmetræning så du ikke får en permanent skade. Stemmetræning i Aarhus kan du booke fra vores “Kontakt” side. 

Stemmetræning betaler sig!

Hæshed på stemmen kan du gøre noget ved. Uanset hvad dit budskab er, så skal du sige det med en frisk, klangfuld og tiltalende stemme. Hos Stemmedoktor har du mulighed for at få styr på stemmen uden hæshed.

Søger du stemmetræning, gennemslagskraft eller træning i bedre performance? Vil du lære formidling og kommunikation eller mangler du en talepædagog? Du har ikke så langt hvis du kommer fra Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Fredericia, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Viborg eller Holstebro. Kontakt os og hør om mulighederne for træning.

Hvis du vil blive klogere på din egen stemme kan vi anbefale at læse Styr på stemmen.