Stemmedoktor

Den Sorte Diamant

Stemmecoach København.  

Stemmecoach i København centrum. Her får du en aftale med Stemmedoktor lige i hjertet af hovedstaden. Det foregår på Den Sorte Diamant.

Hvis du har været plaget af en slidt stemme i længere tid, skal du på forhånd gå til en Øre- Næse- Halslæge og få tjekket din stemme. Når du så har fået konstateret at din stemme er ok, så skal du lære at bruge stemmen hensigtsmæssigt.

Med nemme tests og øvelser finder vi ud af hvordan du bruger dine ressourcer og vi finder løsningen på dit stemme problem.

Slip af med din hæshed

Der er mange ting du ikke kan ændre, men hæshed på stemmen kan du gøre noget ved. Hvis din stemme er hæs, så der er støj på den, så er det fordi den er i ubalance og hæshed risikerer at slide stemmen. Det kan også være du taler for hurtigt eller mumler så folk beder dig om at gentage.

Når du søger en stemmecoach skal du sikre dig, det er en uddannet logopæd/talepædagog. Du har brug for at få den rette professionelle stemmetræning så dine stemmeproblemer ikke bliver værre, men bliver løst.
Hvis du har problemer med din stemme vil jeg anbefale dig at finde hjælp hos ALF – Audiologopædisk Forening som er det rigtige sted at henvende sig. Der kan være lang ventetid hvis du får en henvisning af din læge til taleinstituttet. Men der er privat praktiserende talepædagoger, som kan hjælpe dig hurtigt. LINK

Søger du en dygtig stemmecoach?

Søger du stemmetræning og gennemslagskraft i Roskilde, Gentofte eller træning i bedre performance, formidling og kommunikation i Hellerup eller en talepædagog i Vanløse, så kontakt os og hør om mulighederne.

Få stemmetræning i København Centrum hos vores erfarne Stemmecoach. Vi tilbyder effektive løsninger til stemmeproblemer.

Book en tid nu! Her finder du vores produkter og priser LINK