Stemmedoktor

Talepædagog Aarhus

Det er super nemt at komme til talepædagog i Aarhus. Stemmedoktor ligger kun 5 minutter fra banegårdspladsen og hvis du kommer fra motorvejen, så er Aarhus S kun 2 minutter væk.

Hvis du har været plaget af en slidt stemme i længere tid, skal du på forhånd gå til en Øre- Næse- Halslæge og få tjekket din stemme. Når du så har fået konstateret at din stemme ikke er permanent skadet, så skal du til Stemmedoktor. Her vil du lære hvordan du bruger stemmen hensigtsmæssigt.

Med nemme tests og øvelser finder vi ud af hvordan du bruger dine ressourcer og vi finder løsningen på dit stemme problem.

Få opmærksomhed!

Hvis du i mødet med andre mennesker har en hæs stemme, så flytter det fokus fra dit budskab. Du får ikke den opmærksomhed du søger. Du sætter sikkert pris på at der bliver lyttet til dig når du taler. Det kan også være du taler for hurtigt eller mumler så folk beder dig om at gentage.

Hvis din stemme er hæs og der er støj på den, så er det fordi den er i ubalance. Hæshed risikerer at slide din stemme. Det er vigtigt du får den rette stemmetræning så du ikke får en permanent skade.

Hæshed på stemmen kan du gøre noget ved. Uanset hvad dit budskab er, så skal du sige det med en frisk, klangfuld og tiltalende stemme. Hos Stemmedoktor har du mulighed for at få styr på stemmen uden hæshed.

Stemmetræning og gennemslagskraft!

Søger du stemmetræning, gennemslagskraft eller træning i bedre performance? Vil du lære formidling og kommunikation eller mangler du en talepædagog. Du har ikke så langt hvis du kommer fra Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Fredericia, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Viborg eller Holstebro. Kontakt os og hør om mulighederne.

Få stemmetræning i København Centrum hos vores erfarne talepædagog. Vi tilbyder effektive løsninger til stemmeproblemer.

Book en tid nu! Her finder du vores produkter og priser LINK